Vlees cursus agenda

10
JUN
Biefstuk workshop VIP
10 juni 2023
Lunch editie 10:00
2 plekjes vrij gekomen!
10
JUN
Biefstuk workshop VIP
10 juni 2023
Diner editie 14:30
1 plekje vrij gekomen!
11
JUN
Biefstuk workshop VIP
11 juni 2023
Lunch editie 10:00
Uitverkocht!
11
JUN
Biefstuk workshop VIP
11 juni 2023
Diner editie 14:30
Uitverkocht!
01
SEP
Biefstuk workshop VIP
1 sept 2023
Diner editie 14:30
02
SEP
Biefstuk workshop VIP
2 sept 2023
Lunch editie 10:00
02
SEP
Biefstuk workshop VIP
2 sept 2023
Diner editie 14:30
11
SEP
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
11, 18 sept & 2 okt 2023
21
SEP
Cursus “Vlees kennis”
21 sept & 5 okt 2023
Gaat door, laatste plekken!
Gratis kennis pakket “Vlees & Biefstuk”

EEN KOOKCURSUS IS EEN INVESTERING IN JEZELF

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Genieten van vlees
Praktische kennis
Zelf aan de slag
Erik Waagmeester

topslager Erik Waagmeester leert je alles over vlees!

Ben jij een echte vlees-liefhebber en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Eet je liever wat minder vlees, maar wel echt mooi vlees? Of ben je een vlees-professional en wil je veel meer leren over vlees in korte tijd? Je bent gelukkig niet de enige, er is veel aandacht voor goed vlees. Aandacht voor stoere en onbekende vleesdelen. Hoe je dat vlees verwerkt, bewaard en waar welke vleesdelen zitten bij rund, lam en varken.

Inhoud

Slager Erik Waagmeester

Slager Erik Waagmeester

De bekende Amsterdamse slager Erik Waagmeester volgde de slagersvakschool, waarna een ‘werkplek’ bij Slagerij De Wit in Amsterdam volgde. Hier werd Erik verliefd op het slagersvak en na 18 jaar nam hij Slagerij De Wit over. Erik weet precies waar zijn vlees vandaan komt en kan daardoor kwaliteit garanderen.

Hij gaat op bezoek bij de boer waar hij bijvoorbeeld zelf de koeien uitkiest, deze komen uitsluitend uit Noord-Holland. De dieren verwerkt hij dan ook van kop tot staart. Graag deelt deze vakman z’n enorme kennis met jou. Dat wil je niet missen!

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

Deze superleuke kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De tweedaagse cursus over vlees

Samen hebben Erik en Robert een speciale vleescursus van 2 dagen ontworpen voor echte vleesliefhebbers. Hobbykoks en vlees-professionals die al wel graag met vlees bezig zijn, maar echt stappen willen maken qua vleeskennis. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed vlees. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  cursus hebben ze de afgelopen jaren al vaak gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie en demonstraties, maar je gaat ook zelf aan de slag. Erik laat je stap-voor-stap zien hoe je zelf vlees schoonmaakt en opdeelt in verschillende vleesdelen.

Waarom ga je de vleescursus volgen?

• We serveren je heerlijke gerechten met stoer vlees
• Je leert gegarandeerd heel veel over vlees in een korte tijd
Erik Waagmeester is één van de beste slagers van Nederland
• Je groeit door in je hobby of vak
• Thuis, in de horeca of retail kun je jezelf onderscheiden met goed vlees
• Je krijgt direct bij inschrijving de online workshop “de perfecte biefstuk” gratis
• De leslocatie is te Utrecht, vlakbij de snelweg
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

SINDS 2003 MAKEN DUIZENDEN CURSISTEN MOOIERE GERECHTEN

Wat kun en ken je na deze vleescursus?

√  Echt goed rood vlees bakken
  Vleesrassen, voeding & verwerking
√  Demo’s varken/rund/lam uitbenen
  Alle tips & tricks van de vlees-autoriteit van Nederland
  Robert leert je over garing & basisbereidingen van vlees
  Technische delen verwerken
  Zelf aan de slag met vlees snijden en ontvliezen

Praktische informatie

Wat kost de cursus “Vleeskennis” ?

2 dagen vleescursus van een bekende topslager
• Alle consumpties gedurende 2 dagen
• De online biefstuk workshop van 15 euro zodat je vandaag al kunt beginnen
2 x lunch met veel vlees: ribeye, steak tartare, buikspek, etc.
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Grote stukken vlees voor thuis, winkelwaarde circa 80 euro
• De reader over vlees en vlees bereiden
• Het getuigschrift voor…
€ 387 all in
Mocht je niet tevreden zijn krijg je je geld terug!

Hoe laat is de cursus?

• Van 9:00 tot 09:30 is er koffie
• Om 09:30 start de cursus
• De cursus duurt tot 15:30

Meenemen
• Je favoriete schort
• Notitieblok met je vragen over vlees

sous vide koken gerecht vlees

Wat is het verschil tussen “Vlees Kennis” en “Beter Vlees Bereiden”?

• Op de cursus Vlees Kennis krijg je les van een slager, op de cursus vlees bereiden van 2 koks
• De kookcursus Beter Vlees Bereiden gaat over de vele bereidingen van vlees
• Vlees Kennis gaat over dieren, uitbenen (vooral demo-vorm) en inzetbaarheid
• Beter Vlees Bereiden is 3 dagen in Beverwijk, Vlees Kennis is 2 dagen in Utrecht
• Vlees Kennis gaat over verschillen tussen dieren, technische delen en uitbenen
• Beter Vlees Bereiden gaat over alles wat je tot in perfectie met het vlees kunt doen
• Bij Vlees Kennis krijg je veel demo’s en theorie, met ‘s middags een deel zelf aan de slag
• Tijdens Beter Vlees Bereiden ben je zelf vaak aan het bakken, stoven, worst maken, etc.

Gebakken biefstuk op houten plank met mes en vork

Ik heb genoten! De tips & tricks van de profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Waar is de cursus?

Kraan Vlees
Tennesseedreef 21
3565 CK Utrecht
Bekijk op Google Maps

Gratis parkeren
Langs de Manitobadreef zijn zeer veel gratis plekken (20 meter lopen).
Parkeren op het terrein van Kraan Vlees is niet mogelijk ivm laden en lossen.

Samenvatting
• 2 dagen cursus over vlees van 09:30 tot 15:30
• Je huidige skills verbeteren en nieuwe skills leren
• Je krijgt les van een ervaren slager en een chefkok
• Na de cursus kun je beter en origineler vlees bereiden
• Voor ambitieuze hobbykoks en foodsecor
• Cursuslocatie is te Utrecht, vlakbij de A2

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

VOLG JE CULINAIRE GEVOEL

Winkelwagen
Scroll naar boven