Onzichtbare widget page 1 slider per cursus
Previous slide
Next slide
Note2Self Robert: 1 pijn klant beschrijven in vragen 2 voordelen 3 leerdoelen / resultaten na cursus 4 link recepten pagina? 5 voor-na-tijdens plaatjes 6 meer kennis, meer vaardigheid, meer exper
Woorden
klant
Ik wil méér gerechten en keukentechnieken
beheersen Ik wil het brood-bak-proces beter
begrijpen Ik wil meer controle hebben bij het vlees
bakken Ik wil meer weten over wijn en spijs
combineren Ik wil een betere kok worden Ik wil m’n vrienden verrassen met mooie
gerechten Ik wil eten fermenteren, maar wel veilig
en lekker Ik wil in korte tijd veel leren over de
Japanse keuken Ik wil koken als een chefkok Ik wil goed Italiaans leren koken
Uitwerking website (incl. voorbeeld)
Je krijgt meer controle over je pizza-resultatenJe broodkennis krijgt een verdiepingsslagNa de cursus weet je precies wat er in je oven gebeurt en hoe je dit kunt beïnvloedenJe wijnkennis krijgt een verdiepingsslagNa de cursus kun je veel méér soorten pasta maken.Je leert fermentatie-technieken beheersen en begrijpen.Je zult je vrienden versteld doen staan met je sousvide gerechten.Verwen je partner met versgebakken brood. Stop met recepten maken, begin met ècht koken.Verbaas je familie met memorabele moorkoppen.Je kunt in een restaurant de juiste wijn kiezen bij je gerecht.Je leert gerechten “tegen de wijn aan” koken.