Reserveren voor Online pizza-bak-cursus met Simon Giaccotto: 40 euro korting!

Zo lang als je wilt

Wanneer je wilt

Wanneer je wilt

Oorspronkelijke prijs was: €75.Huidige prijs is: €35. (incl. BTW)

Italiaanse pizza’s die altijd lukken: beloofd!

 

Ben jij een ambitieuze hobbykok en houd je van pizza bakken voor je vrienden of familie? Zou je je pizza-skills willen upgraden, zodat je daarmee nóg betere en krokantere pizza’s bakt in minder tijd? Wil je wel graag in jezelf investeren met een fysieke cursus of workshop pizza bakken, maar komt het er vaak niet van door je agenda, de kosten of de afstand? Lees dan vooral verder!

 

 

 

Pizza bakker Simon Giaccotto

 

Simon Giaccotto is een Italiaanse pizza chef die zijn succesvolle it-bedrijf vijftien jaar geleden inruilde voor zijn ware passie: pizza. Met zijn bedrijf Viva la Pizza verzorgt hij exclusieve pizzacatering. Ook geeft hij les in pizza bakken en is hij een veelgevraagd spreker en consultant. Bij TeesT verzorgt hij de pizza-cursus en de pizza-workshop.

Het is zijn missie om Nederlandse hobbybakkers meer kennis bij te brengen over pizza bakken. Daar gelooft Simon veel meer in dan in recepten, omdat hij vindt dat je moet gaan snappen wat er gebeurt tijdens het pizza bakken. Na jaren zelfstudie en bakken schreef hij het standaardwerk “De Pizzabijbel”.

Daarnaast heeft hij al zijn kennis, tips en tricks in één online pizzacursus verwerkt. Een uitgebreide cursus waardoor je pizza’s altijd lukken omdat je exact begrijpt wat je doet. Vol kennis en kunde waarna je je creativiteit kunt gebruiken om zelf pizza’s te bedenken en te perfectioneren.

Niet op één datum (wanneer je niet kunt) en niet op een fysieke plek (te ver rijden, file en betaald parkeren). Je hoeft het niet eens in je (overvolle) agenda te zetten om veel beter te worden in de keuken. Het kan allemaal online in je eigen tijd. Simon laat je stap voor stap zien wat je moet doen voor altijd succesvolle pizza’s die je met trots aan je gasten serveert.

 

Tips & tricks van professionals zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m’n pizzadeeg. M’n gezin is happy, dankjewel!

sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbybakker

 

 

Wat krijg je in deze online pizzacursus?

  • Direct toegang tot alle 60 lessen zodat je gelijk aan de slag kunt
  • Meer dan 7 uur aan praktijk- en theorievideo’s met inspirerende pizza-technieken
  • Simon’s betrouwbare recepten voor deeg, saus en toppings
  • Onbeperkt toegang tot de online cursus pizza bakken in je eigen huis
  • Rechtstreeks persoonlijk contact met docenten voor feedback en vragen
  • Onbeperkt toegang tot de online community

 

Pizza bakkers

Modules

  1. Pizza basics
    De basis van het pizza bakken, maar dan uitgebreid en goed onderbouwd: warmte-overdracht, pizza-soorten, maten, gewichten en hardware. Ook leer je pizza bakken voor grote groepen en in de horeca.
  2. Deeg & rijzen
    Deeg is de basis van je pizza, het maakt of breekt je reputatie als pizzabakker. Meel, bloem, verhoudingen, recepten, kneden, rijpen, rijzen en bewaren: alles over echt goed pizzadeeg leer je hier.
  3. Stretchen, saus & kaas
    Hoe vorm je de perfecte pizzabodem en leg je de basis? Op saus en kaas gaan we in deze module dieper in.
  4. Toppings
    Toppings zijn een hot topic in de pizza-scene. Simon legt uit welke klassiekers er zijn en geeft tips waardoor je direct betere pizza’s bakt.
  5. Bakken & ovens
    Alles over de verschillende pizza-ovens: houtovens, steenovens en thuisovens komen voorbij.

 

Pizza proeven

 

Voordelen voor jou

  1. Snel van start
    Direct aan de slag na inschrijving
  2. Eigen tempo
    Bekijk de videolessen wanneer het jou uitkomt
  3. Overal te volgen
    Computer, tablet of mobiel
  4. Onbeperkt toegang
    Een jaar lang toegang tot alle lessen
  5. Online community
    Exclusieve toegang voor vragen en feedback
  6. Lage kosten
    Veel voordeliger dan een fysieke cursus

 

pizza bakken tips en les

 

Wat vinden onze cursisten?

 

  • Ingrid Visser
    “Ik had ineens alle perfecte recepten voor saus en deeg, inclusief de achtergrondkennis! Nu bak ik veel betere en krokantere pizza’s en het belangrijkste: de kwaliteit is constant omdat ik weet wat ik doe. Vooral m’n deeg en bodem zijn nu altijd goed, bedankt Simon!”

 

  • Zayn Bakker
    “Het grootste deel van de cursus heb ik binnen een week verslonden. Ik ontdekte dat ik wel 7 of 8 dingen deed die beter konden. Daardoor had ik het deeg niet onder controle. Inmiddels heb ik naast een elektrische pizza-oven ook een houtoven in de tuin!”

 

  • Victor de Vries
    “Simon geeft veel theorielessen en eerst wilde ik direct aan de bak. Ik begrijp nu echter dat die kennis nodig is om altijd goede pizza’s te bakken, ongeacht de omstandigheden. Ik vind het fijn dat ik m’n vragen kan stellen in de community. M’n vrienden willen nu elke week pizza bij me komen eten omdat ‘ie net zo smaakt als in Italië!”

 

Pizza bakken in houtoven

Wat krijg je en wat kost het?

  • 60 online lessen vol pizza-passie
  • Kijken waar en zo lang je maar wilt
  • Alle recepten, tips en tricks van Simon Giaccotto
  • Tijdelijk géén € 75,00 maar 35 euro!
  • Garantie: niet tevreden? Laat het ons binnen 7 dagen weten en je krijgt je volledige bedrag terug!
Ik ben me nu bewuster van de processen tijdens rijzen en bakken. Door nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op resultaten en die zijn volgens m’n vrienden super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbybakker

 

Winkelwagen
Scroll naar boven