Niet goed, geld terug!

Niet goed, geld terug!

Wij houden van blije cursisten!

We weten zeker dat je blij wordt van de cursus van je keuze. We hebben al duizenden mensen meer geleerd over koken. Op Facebook worden we dan ook beoordeeld met 4,9 sterren van de 5 en daar zijn we trots op. Als je kiest om een cursus bij TeesT te volgen gaan we er 100% voor om je tevreden te maken. Dit meten we bijvoorbeeld door alle cursisten een anonieme enquete te sturen via email na de cursus. Zo kunnen we onszelf en de cursus constant verbeteren.

Maar ben je na het volgen van de cursus toch niet tevreden? Dat zou zonde zijn! Graag willen we het dan weten! We gaan dan onze uiterste best doen om ook jouw helemaal tevreden te krijgen. En lukt het ons niet? Dan krijg je gewoon je geld terug!

Je kunt gebruik maken van onze tevredenheidsgarantie onder de volgende voorwaarden:
• Binnen 10 dagen na de cursus geef je per email aan dat je van onze tevredenheidsgarantie gebruik wilt maken.
• De garantie is van toepassing op de cursussen waarbij het op de betreffende site genoemd staat.
• De factuur was reeds voldaan vóór aanvang van de cursus.
• Je kunt duidelijk aangeven en onderbouwen waarover je niet tevreden bent.
• Inbegrepen food voor thuis (zoals vlees, vis) en meegenomen lesboeken worden niet vergoed.
• Je was aanwezig tijdens de gehele cursus.

Heb je nog vragen? Neem dan even contact met ons op.

Vragen zijn welkom!
Stel ze vooral, dat kan via:

Email

Whatsapp

Het contactformulier

06 388 279 59

Uiteraard kun je meedoen!
Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.
Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig.

Uiteraard kun je meedoen!

Op de de kookcursussen van TeesT is doorgaans is 70% hobbykok en 30% professioneel kok, al verschilt dat wat per cursus.

Op de wijncursussen is 80% hobby-wijnliefhebber en 20% professioneel met wijn bezig. De inhoud is voor professionals net zo interessant en bruikbaar als hobby-koks en wijnliefhebbers.

Natuurlijk niet, je bent druk!

Maar weet je: over een half jaar ben je ook weer druk. Dingen leren kost altijd tijd en meestal ook geld, of je het langzaam doet of snel. De langzame methode is via boeken lezen, Youtube kijken en thuis of op de zaak oefenen. Daar is niets mis mee.
De snelle methode is om je in te schrijven voor een cursus met een vakdocent op een professionele locatie. Dat kost wat tijd en geld in één keer maar het is de snelste manier om in korte tijd veel beter te worden, en dat is toch wat je wilt.

Je kunt deze cursus kado geven, dat is zelfs een heel leuk idee! Klik gauw hier om de cursus kado te geven.

Indien u reageert via het contactformulier, houden wij u vrijblijvend op de hoogte.

Link + sendyman en teest vertrouwd adres.

Onze cursussen zijn gericht vaak gericht op hobbykoks (tenzij anders vermeld). We proberen je zoveel mogelijk te leren. Kennis en kunde die je de volgende dag thuis (of op je werk) kunt gebruiken. Meestal zijn er 30% professionals en 70% hobbyisten.

We zijn vrij fanatiek en het tempo ligt hoog. Maar er is ook altijd tijd voor een geintje.

Op een cursus van TeesT begeef je je altijd tussen lotgenoten. Of dat nu hobbykoks, professionele koks, hobbybakkers, slagers, sushiliefhebbers, barbecuefanaten of kaasverkopers zijn. Daarom zorgen we ook voor een hoog niveau cursus op een locatie waar je veel praktische kennis opdoet.

Meer hierover vind je bij onze waarden.

En heb je nog vragen? Bel me op 06 388 279 59.

Scholing is géén cadeautje, het is een investering in het bedrijf. Daarom is het verstandig om werknemers een cursus te laten doen. Er zijn ook vele subsidieregelingen. We hebben voor jou vast de argumenten, informatie en instanties opgezocht.

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Scroll naar top