Docent

Robert Verweij
Chef-kok & vinoloog

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Wanneer je wil

Hoe laat je wil

IJsselstein

Wat je wil

PRIVÉ KOOKCURSUS & privé WIJNCURSUS

Wil jij één van onze cursussen volgen, maar dan met alleen je eigen groep bij een chefkok / vinoloog thuis in IJsselstein? Dat kan!

Waarom ga je een cursus volgen bij chef & vinoloog Robert thuis?
• Je bepaalt zelf de datum en tijd
• Je kiest zelf de onderwerpen en het niveau
• De locatie is in de provincie Utrecht, vlakbij de snelweg
• Al duizenden tevreden cursisten op locatie gingen je voor en waren heel enthousiast
• Zeker weten dat je kennis over koken of wijn binnen korte tijd groeit

Kookcursussen
• Pasta kookcursus
• Sous vide kookcursus
• Vlees kookcursus
• Groenten kookcursus
• Cursus pizza bakken
• Cursus ijs maken
• Cursus desserts maken
• Fermentatie cursus
• Italiaanse keuken
• Franse keuken

Culinaire cursussen
• Thee cursus
• Koffie cursus
• Kaas cursus

Wijncursussen
• Wijncursus op ieder niveau
• Wijncursus met een thema
• Oude & exclusieve wijncursus
• Champagne sabreren
• Wijn & spijs diner (de chef kookt voor jullie)
• Wijn & spijs cursus
• Wijn & kaas cursus

Voor wie?

Bedrijven en personen die er prijs op stellen dat alles op maat gemaakt wordt en van hoog niveau is. Kleine groepen die houden van luxe en aandacht.

Hoeveel personen?
Er kunnen maximaal 4 personen koken, er kunnen maximaal 6 personen eten. Het is ook mogelijk met bijv. 2 of 3 mensen te koken en dat er gasten later aansluiten.

Locatie & apparatuur
Je kookt en eet bij de chefkok thuis. Je snijdt dus met zijn messen en gebruikt z’n keukenapparatuur. Drinkt gerijpte wijn uit z’n wijnverzameling uit prachtige glazen. Daarna goede espresso, natuurlijk.

Tijden
• Meestal is het programma voor een kookcursus zo’n 5 uur lang, maar alles kan.
• Wijncursus-avonden duren meestal zo’n 3 à 3,5 uur, maar we horen graag alle wensen.
• Het is mogelijk meerdere dagen / avonden te combineren.

Waar?
TeesT Culinaire Cursussen
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Tip: het is ook mogelijk de cursus bij jou thuis te geven!

Gratis parkeren
Op eigen terrein

Wat kost het?
Kookcursussen vanaf 850 euro per avond (excl. wijnarrangement)
Wijncursussen vanaf 750 euro per avond (incl. wijnen en een hapje)

Scroll naar top