Kookcursus pasta agenda
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
Diner editie
Uitverkocht!
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR
92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
WIL JIJ PRACHTIGE LANGE EN GEVULDE PASTA MAKEN DIE ALTIJD LUKT?
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter pasta willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? En dat je eindigt in een schone keuken zonder dat er overal bloem ligt? En wil je dat leren met een heel klein groepje bij de chefkok thuis?
Inhoud
Chefkok Robert Verweij van TeesT
Chefkok Robert groeide op op een boerderij, maar belandde toch in het prachtige koksvak. Hij verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij, volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.
Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen van wat je doet en wat er gebeurt. Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.
De Italiaanse VIP kookworkshop over verse pasta maken
Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over pasta ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks die al wel eens pasta hebben gemaakt maar het nu echt goed willen leren. Of pastaliefhebbers die hun eerste stappen zetten, maar dan gelijk een beetje op niveau. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. En voor thuiskoks die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.
Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis in zijn eigen uitgebreide keuken! Hij concentreert zich op lange pasta zoals linguine, tagliolini, mafalde, tagliatelle en pappardelle. Daarnaast laat hij je stap-voor-stap gevulde pasta zien, zoals goede raviolo, ravioli, pansotti, tortellini en tortelloni. Deze 10 pasta soorten ga je ook allemaal zelf maken.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Waarom ga je de pastaworkshop volgen bij Robert?
• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 4 deelnemers!
• De locatie is centraal in Nederland, dichtbij de A2 en A12
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• De workshop is korter en voordeliger dan de tweedaagse cursus
• Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
• Je leert alle tips & tricks over pasta
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!
Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!
Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!
Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR
Wat kun je na deze Italiaanse kookworkshop?
√ Goede linguine, mafalde, tagliatelle en pappardelle maken
√ Goede raviolo/ravioli, pansotti en tortellini/tortelloni maken
√ Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
√ Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
√ Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië
Tip: Robert geeft vast wat tips over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten
Praktische informatie
Wat kost de kookworkshop verse pasta maken?
€ 125 p.p. voor…
• 1 middag workshop met max 4 personen
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie als E-book
• Italiaanse lunch van zelf gemaakte pasta gerechten
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de maaltijd en goede espresso
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen
• Online begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
Hoe laat is de pasta workshop?
Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 12:30 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af
Diner editie
• Om 14:30 is er koffie
• Om 14:45 start de workshop
• Rond 17:00 start het diner
• Om 18:30 ronden we af
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Wat is het verschil tussen de pasta-workshop en pasta-cursus?
• De pasta workshop is één dagdeel, de pasta cursus is 2 hele dagen, dus 4 x zo lang
• Op de cursus maak je zelf nóg meer verse pasta, ook om mee naar huis te nemen
• De kookworkshop is vooral dóén en beknopter qua theorie, de cursus bevat meer theorie
• Op de cursus leer je veel meer soorten Italiaanse pasta maken
• De focus bij de workshop is op pasta, op de cursus behandelen maken we ook de klassieke pasta sauzen
• De workshop is wat goedkoper dan de cursus
TIP
Je kunt deze Italiaanse workshop ook met je eigen groep van 3, 4 of 5 personen doen op de datum die jou uitkomt!
Waar is de Italiaanse kookworkshop?
Bij chefkok Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps
Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat (Lekstraat of Maassingel)
MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE PASTA