Kookcursus agenda

16
OKT
Pasta workshop – 16 oktober 2022
Lunch editie – 10:00 tot 14:00
16
OKT
Pasta workshop – 16 oktober 2022
Diner editie – 14:30 tot 18:30
27
OKT
Pasta cursus
27 & 28 oktober 2022
26
NOV
Pasta cursus
26 nov & 10 dec 2022
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!

OMDAT JE HOGEROP WILT

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Bij de chefkok thuis
Perfecte pasta
Max 4 personen
Ervaren docent

WIL JIJ PRACHTIGE LANGE EN GEVULDE PASTA MAKEN DIE ALTIJD LUKT?

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter pasta willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? En dat je eindigt in een schone keuken zonder dat er overal bloem ligt? En wil je dat leren met een heel klein groepje bij de chefkok thuis?

Inhoud

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

De Italiaanse kookworkshop over verse pasta maken

Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 middag over pasta ontworpen voor voor enthousiastelingen. Hobbykoks tussen de 30 en 60 die al wel eens pasta hebben gemaakt maar het nu echt goed willen leren. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Italiaans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Wat heel bijzonder is: Robert verzorgt deze workshop thuis in zijn eigen uitgebreide keuken! Hij concentreert zich op lange pasta zoals linguine, tagliolini, mafalde, tagliatelle en pappardelle. Daarnaast laat hij je stap-voor-stap gevulde pasta zien, zoals goede raviolo, ravioli, pansotti, tortellini en tortelloni. Deze 10 pasta soorten ga je ook allemaal zelf maken.

Waarom ga je de pastaworkshop volgen bij Robert?

• Je groeit door in je culinaire hobby
• Veel persoonlijke begeleiding: max 4 deelnemers!
• De locatie is centraal in Nederland, dichtbij de A2 en A12
• Je krijgt gratis de online pasta-workshop zodat je vandaag kunt starten
• De workshop is korter en voordeliger dan de tweedaagse cursus
• Zeker weten dat je kennis over pasta en de Italiaanse keuken groeit
• Je leert alle tips & tricks over pasta
• Duizenden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

OMDAT JE HET WAARD BENT

Wat kun je na deze Italiaanse kookworkshop?

√  Goede linguine, mafalde, tagliatelle en pappardelle maken
√  Goede raviolo/ravioli, pansotti en tortellini/tortelloni maken
  Vers pastadeeg maken en bewaren: praktisch en efficiënt
  Je weet alles over 00 bloem, grano duro, tenero, durum en semolina
  Je kunt je gasten verwennen met gerechten die smaken zoals in Italië

Tip: Robert geeft vast wat tips over bloem en meel voor pasta en deelt zijn 10 beste pasta tips en recepten

Praktische informatie

Wat kost de kookworkshop?

€ 117 p.p. voor…
• 1 middag workshop met max 4 personen
• De pasta-reader met pasta-recepten en theorie als E-book
• Italiaanse lunch van zelf gemaakte pasta gerechten
• Alle consumpties incl. Italiaanse wijn bij de maaltijd en goede espresso
• De online pasta-workshop waarmee je vandaag kunt beginnen

Hoe laat is de workshop?

Lunch editie
• Om 10:00 is er koffie
• Om 10:15 start de workshop
• Rond 12:30 start de lunch
• Rond 14:00 ronden we af

Diner editie
• Om 14:30 is er koffie
• Om 14:45 start de workshop
• Rond 17:00 start het diner
• Om 18:30 ronden we af

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de kookworkshop?

Bij chefkok Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE PASTA

Scroll naar top