Meneer Wateetons

Meneer Wateetons

Meneer Wateetons: kookcursus vlees, groenten en fermenteren

Meneer Wateetons is in culinaire kringen beroemd als kookboekenschrijver van standaardwerken als “Over Worst”, “Over Rook”, “Over Drank”, “Over Rot”, Over Charcuterie, “Over Inpakken” en de “Worstbijbel”.  Meer over zijn boeken en de bestelmogelijkheid vind je hier.

Meneer is naast kok ook wetenschapper, gepromoveerd zelfs dus hij is jullie groentenDoctor. Een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van groenten bereiden komt dus wel goed. Meneer Wateetons is rap van tong, snel van geest en liefhebber van droge humor. Hij wil z’n enorme kennis graag delen met jou. De cursussen die u bij hem kan volgen zijn de vleesbereiden cursus, groentencursus en niet te vergeten de fermentatiecursus.

Tip: je kunt de cursus over groenten ook volgen op CookingAcademy, net als de cursus over vlees.

Scroll naar top