Vlees cursus agenda

10
OKT
Live Q&A met Robert Verweij
Maandag 10 oktober om 20:00
28
NOV
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
28 nov, 5 & 12 dec 2022
06
APR
Cursus “Vlees kennis”
6 & 20 april 2023
05
JUN
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
5, 12 & 19 juni 2023
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Voor professionals & liefhebbers
Praktische kennis = persoonlijke groei
Zelf aan de slag met topvlees
Erik Waagmeester als docent

Ben jij een enthousiaste vlees-liefhebber en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Eet je liever wat minder vlees, maar wel echt mooi vlees? Of ben je een vlees-professional en wil je veel meer leren over vlees in korte tijd? Je bent niet de enige, er is veel aandacht voor goed vlees. Aandacht voor stoere en onbekende vleesdelen. Hoe je dat vlees verwerkt, bewaard en waar welke vleesdelen zitten bij rund, lam en varken.

Inhoud

Slager Erik Waagmeester

De bekende Amsterdamse slager Erik Waagmeester volgde de slagersvakschool, waarna een ‘werkplek’ bij Slagerij De Wit in Amsterdam volgde. Hier werd Erik verliefd op het slagersvak en na 18 jaar nam hij Slagerij De Wit over. Erik weet precies waar zijn vlees vandaan komt en kan daardoor kwaliteit garanderen. Hij gaat op bezoek bij de boer waar hij bijvoorbeeld zelf de koeien uitkiest, deze komen uitsluitend uit Noord-Holland. De dieren verwerkt hij dan ook van kop tot staart. Graag deelt deze vakman z’n enorme kennis met jou.

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

De cursus over vlees

Samen hebben Erik en Robert een speciale vleescursus van 2 dagen ontworpen voor enthousiaste vleesliefhebbers. Hobbykoks en vlees-professionals die al wel graag met vlees bezig zijn, maar echt stappen willen maken qua vleeskennis. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed vlees. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  cursus hebben ze de afgelopen jaren al vaak gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie en demonstraties, maar je gaat ook zelf aan de slag. Erik laat je stap-voor-stap zien hoe je zelf vlees schoonmaakt en opdeelt in verschillende vleesdelen.

Waarom ga je de vleescursus volgen?

• Je leert gegarandeerd heel veel over vlees in een korte tijd
Erik Waagmeester is één van de beste slagers van Nederland
• Je groeit door in je hobby of vak
• Thuis, in de horeca of retail kun je jezelf onderscheiden met goed vlees
• Je krijgt direct bij inschrijving de online workshop “de perfecte biefstuk” gratis
• De leslocatie is te Utrecht, vlakbij de snelweg
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = MEER VAN THEE GENIETEN

Wat kun en ken je na deze vleescursus?

√  Warenkennis & kwaliteitskenmerken
  Vleesrassen, voeding & verwerking
√  Demo’s varken/rund/lam uitbenen
  Alle tips & tricks van de vlees-autoriteit van Nederland
  Garing & basis bereiding van vlees
  Technische delen verwerken
  Zelf aan de slag met vlees snijden en ontvliezen

Praktische informatie

Wat kost de vlees kennis cursus?

2 dagen vleescursus van een bekende topslager
• Alle consumpties gedurende 2 dagen
• De online biefstuk workshop van 15 euro zodat je vandaag al kunt beginnen
2 x nogal carnivore lunch (ribeye, steak tartare, buikspek, etc.)
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Grote stukken vlees voor thuis, winkelwaarde circa 75 euro
• De reader over vlees en vlees bereiden
• Het getuigschrift voor…
€ 370

Hoe laat?

• Van 9:00 tot 09:30 is er koffie
• Om 09:30 start de cursus
• De cursus duurt tot 15:30

Meenemen
• Je favoriete schort
• Notitieblok met je vragen over vlees

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de cursus?

Kraan Vlees
Tennesseedreef 21
3565 CK Utrecht
Bekijk op Google Maps

Gratis parkeren
Langs de Manitobadreef zijn zeer veel gratis plekken (20 meter lopen).
Parkeren op het terrein van Kraan Vlees is niet mogelijk ivm laden en lossen.

Samenvatting
• 2 dagen cursus over vlees van 09:30 tot 15:30
• Je huidige skills verbeteren en nieuwe skills leren
• Je krijgt les van een ervaren slager en een chefkok
• Na de cursus kun je beter en origineler vlees bereiden
• Voor ambitieuze hobbykoks en foodsecor
• Cursuslocatie is te Utrecht, vlakbij de A2

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo
email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

MEEDOEN = INVESTEREN IN JEZELF

2 dagen
9:30 - 15:30
Utrecht
€ 370
Winkelwagen
Scroll naar top