Sushi kookcursus agenda

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!


Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.
OMDAT HET EEN INVESTERING IN JEZELF IS
Wil jij super sushi maken & echt goed Japans koken?
Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter sushi willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer soorten verse sushi en sashimi maken, ook de authentieke Japanse soorten die je nu nog niet kent?
Inhoud

Chefkok Arjan Siemerink
Als culinair chef bij Yama Food heeft Arjan Siemerink zich gespecialiseerd in de technieken en smaken uit de Japanse keuken. Vanuit zijn eigen klassieke Nederlands-Franse basis maakt hij voor de Europese chef de Japanse keuken en zijn technieken toegankelijker. Hij werkte in diverse restaurants met 2 en 3 Michelinsterren. Hij is een echte ambassadeur voor de Japanse keuken en wil graag z’n enorme culinaire kennis delen met jou.
De Japanse kookcursus over sushi maken in Utrecht
Arjan heeft een speciale Japanse kookcursus van 2 dagen ontworpen met een hoofdrol voor sushi. Voor ambitieuze hobbykoks tussen de 30 en 60 die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Japans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.
Deze kookcursus heeft hij de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de Japanse kookstudio. Arjan laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sushi en Japanse gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.
Sushi cursus programma
Dag 1 staat geheel in het teken van Japanse sushi: van vis prepareren tot de perfecte sushirijst. We hebben alvast het sushi rijst recept online gezet!
Dag 2 behandelen we de Japanse keuken. We doorlopen de Japanse smaken en Japanse bereidingswijzes:
• De basis smaken van de Japanse keuken
• Dashi, teriyaki, miso & yakitori maken
• Zelf de Japanse Bentobox bereiden voor de lunch
Waarom ga je de cursus volgen bij Arjan?
• Je groeit door in je hobby of vak
• Nog beter zelf sushi kunnen maken en de Japanse keuken
• Je leert alle tips & tricks van de sushi-autoriteit van Nederland
• Yama is een Japans familiebedrijf met een lange traditie
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor
• De locatie is direct aan de A2 bij Utrecht
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review en Facebook
• Niet goed? Geld terug!

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.
Doen!

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!


Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.
Hulde Robert!

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR
Wat kun en ken je na deze Japanse kookcursus?
• Cultuur: de Japanse keuken en z’n geschiedenis
• Ingrediënten: rijst, vis, groenten, wasabi, nori, sojasaus
• Techniek: rijst koken, sushi snijden, groenten bereiden
• Hardware: matjes, sushimessen, rijstkokers
• Authentieke dashi, teriyaki, yakitori, ramen noedels
Praktische informatie
Wat kost de kookcursus?
• 2 dagen sushi-cursus en Japans koken
• De allerhoogste kwaliteit Japanse ingrediënten
• Alle consumpties gedurende twee dagen
• De reader met sushi-informatie en recepten
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• 2 x Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het getuigschrift voor…
€ 349
Hoe laat?
• Van 9:30 tot 10:00 is er koffie
• Om 10:00 start de cursus
• De cursus duurt tot 16:30
Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
Het cursus adres in Houten
SVO Houten
Sleepboot 2
3991 CN Houten
Google Maps
Gratis parkeren
Rechtdoor over het kleine parkeerterrein (want deze staat vaak vol). Door de smalle doorgang naar het grote parkeerterrein.
Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid
Nieuw: de online cursus over sushi maken
Samen hebben Arjan en Robert een online sushi cursus opgenomen voor CookingAcademy.nl. Ook voor sushi-liefhebbers die behoefte hebben aan meer informatie en sushi-skills. Deze online sushi cursus kun je een jaar lang volgen en kijken waar en wanneer je maar wilt.
Je krijgt 46 lessen over sushi, sashimi, sushi-rijst en vis fileren. Je ziet meer dan 3 uur aan video’s over sushi. Daarnaast kun je je al je sushi-vragen stellen via de online community. Kijk voor de video en gratis proeflessen op CookingAcademy.
MEEDOEN = SUPER SUSHI MAKEN