Sushi cursus agenda

7
MAA
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
7 maart 2026
Gaat door, laatste plekken!
18
APR
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
18 april 2026
30
MEI
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
30 mei 2026
3
OKT
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
3 oktober 2026
31
OKT
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
31 oktober 2026
12
DEC
Kookcursus “SushiMeesters” te Woerden
12 december 2026
Mail me de nieuwe sushi data
Exclusief kennispakket “Super Sushi Maken” (tijdelijk gratis!)
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

OMDAT HET EEN INVESTERING IN JEZELF IS

Echt Japans koken
Perfecte sushi
Vele soorten
Top ingrediënten

Jij gaat echt goede sushi maken na deze kookcursus van 1 dag!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter sushi willen maken omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je veel meer soorten verse sushi en sashimi maken, ook de authentieke Japanse soorten die je nu nog niet kent?

Inhoud

Meesterkok eddy van den langenbergh

Meesterkok Eddy Van Den Langenbergh

Hij leerde de finesses van het sous vide koken en sauzen maken bij culinaire grootheden als Mario Vino, Felix Alen, El Bulli, Bruno Goussault en Joël Robuchon. Daarnaast deed hij opleidingen zoals microbiologie aan de Universiteit van Leuven en won hij diverse (inter)nationale kookwedstrijden. Zijn ervaring voor de sushi-cursus deed hij op bij Amatsu, Yamazoto in het Okura en Ko’uzi. Hij is een wandelende kook-encyclopedie van wie je heel veel gaat leren.

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De Japanse kookcursus over sushi maken in Woerden

Eddy heeft een speciale Japanse kookcursus van 1 dag ontworpen met een hoofdrol voor sushi. Voor ambitieuze sushi-liefhebbers die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed Japans eten. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de professionele keuken. Eddy laat je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle sushi maakt waar je trots op kunt zijn.

TeesT logo
Het TEEST effect

T van Topdocenten
E van Effectiviteit
E van Exponentiële groei
S van Skills verbeteren
T van Toepasbaarheid

Sushi cursus programma

• De geschiedenis en oorsprong van sushi: de basics
• Perfecte sushirijst maken (hier vind je ons sushi rijst recept!)
• Vis schoonmaken & prepareren: de basics
• Maki, hosomaki, futomaki en uramaki sushi maken
• Tamagoyaki maken (Japanse sushi-omelet)
• Hardware: van matjes en messen tot rijstkoker
• Ingrediënten: sojasauzen, ponzu, wasabi, gember, etc. 
• Sashimi maken
Je doet zoveel mogelijk zelf, sommige onderwerpen zijn een demonstratie omdat we dan meer onderwerpen kunnen behandelen.

Waarom ga je de cursus volgen bij Meesterkok Eddy?

• Je groeit door in je hobby of vak
• Nog beter zelf sushi en sashimi kunnen maken voor je gasten
• Je leert alle tips & tricks van de sushi-autoriteit
• Al honderden tevreden cursisten gingen je voor
• Gratis de online workshop over sashimi en vis prepareren (vandaag beginnen!)
• Zeer goed bereikbaar tussen Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Den Haag
• Zowel een 9,8 op Google Reviews als op Facebook
• Niet goed? Geld terug!

DUIZENDEN CURSISTEN GINGEN JE VOOR

Praktische informatie

Wat kost de kookcursus?

• 1 hele dag cursus van een Meesterkok in het maken van sushi en sashimi
• De hoogste kwaliteit Japanse ingrediënten
• Alle consumpties gedurende de hele dag
• De reader met sushi-informatie en recepten
• De online workshop over sashimi en vis prepareren
• De heerlijke Japanse lunch
• Zelf gemaakte sushi voor thuis
• Het funky getuigschrift voor
• Meer dan 14.000 tevreden cursisten gingen je voor!

Deze investering in jezelf kost normaal € 250 maar tijdelijk is onze aanbieding:
€ 197 all in
En als je niet tevreden bent krijg je je geld terug.

Hoe laat?
• Van 9:15 tot 09:30 is er koffie en thee
• Om stipt 09:30 start de cursus
• De cursus duurt tot circa 15:30

Wat mag je meenemen?
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok met culinaire vragen
• Je eigen fileermes of sushimes (niet verplicht)
• Evt. een bakje met deksel voor mocht je wat sushi mee naar huis willen nemen

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres in Woerden

Workshop Factory
Touwslagersweg 12 A, deur 11
3449 HX Woerden

Vanaf de Touwslagersweg rijd je de parkeerplaats op bij Mini Motor (rood-wit logo) en dan zie je vanzelf het logo van Workshop Factory op deur 11.
Google maps

Gratis parkeren
Recht voor de deur met het logo van Workshop Factory

whatsapp logo

MEEDOEN = SUPER SUSHI MAKEN

Winkelwagen
Scroll naar boven