Fermentatie & groenten agenda

29
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29 maart, 12 april & 24 mei 2024
Uitverkocht!
30
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 maart, 13 april & 25 mei 2024
Uitverkocht!
03
AUG
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
3 augustus 2024 – Ochtend editie
03
AUG
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
3 augustus 2024 – Middag editie
30
AUG
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 aug, 13 sept & 11 okt 2024
31
AUG
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 aug, 14 sept & 12 okt 2024
09
SEP
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
9, 16 & 23 sep 2024 te Woerden
10
SEP
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
10, 17 & 24 sep 2024 te Woerden
29
OKT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29, 30 & 31 oktober 2024
09
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
9 november 2024 – Ochtend editie
09
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
9 november 2024 – Middag editie
11
NOV
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
11, 12 & 13 november 2024
Gratis kennis pakket “Groenten Fermenteren”
29
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29 maart, 12 april & 24 mei 2024
Uitverkocht!
30
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 maart, 13 april & 25 mei 2024
Uitverkocht!
03
AUG
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
3 augustus 2024 – Ochtend editie
03
AUG
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
3 augustus 2024 – Middag editie
30
AUG
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 aug, 13 sept & 11 okt 2024
31
AUG
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 aug, 14 sept & 12 okt 2024
09
SEP
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
9, 16 & 23 sep 2024 te Woerden
10
SEP
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
10, 17 & 24 sep 2024 te Woerden
29
OKT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
29, 30 & 31 oktober 2024
09
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
9 november 2024 – Ochtend editie
09
NOV
Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
9 november 2024 – Middag editie
11
NOV
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
11, 12 & 13 november 2024
Gratis kennis pakket “Groenten Fermenteren”
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

OMDAT JE FERMENTEREN GAAF VIND

Groenten fermenteren: volg de workshop van 1 middag bij de chefkok thuis!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en geniet je van lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je echt goed groenten willen fermenteren? Zodat je groenten kunt omtoveren in heerlijke gerechten zoals kimchi, cortido en DIY zuurkool? Wetenschappelijk verantwoord, gezond, gastronomisch en superlekker? Of wil je producten van je moestuin of voedselbos duurzaam conserveren en langer houdbaar maken? Lees dan verder!

Inhoud

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok en vinoloog Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

De VIP kookworkshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren” in IJsselstein

Robert heeft een speciale kookworkshop van 1 ochtend of middag over groenten fermenteren samengesteld. Van gefermenteerde wortels en hotsauce tot cortido en van kimchi tot zuurkool. Stiekem leer je ook vaak azijn maken en drinken we een glaasje huisgemaakte cider… Deze kookcursus is voor hobbykoks die geïnteresseerd zijn in fermenteren en als fermentatie-beginners willen doorgroeien in de keuken. Maar ook professionele koks zijn welkom om de basis te leren, want fermenteren is duurzaam en gezond. Ook zijn er deelnemers met een voedselbos of moestuin. Er is veel persoonlijke aandacht doordat de VIP workshop met maar 4 personen tegelijk is.

Robert geeft samen met fermentatie-expert Meneer Wateetons al jaren de 3-daagse fermentatie-cursus en 3-daagse groentencursus. Deze kookcursussen hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. Daarnaast fermenteert Robert veel in de stoere kookcursus Caveman Kitchen. Hij laat je altijd stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle fermentaties maakt waar je trots op kunt zijn. Daarnaast kun je veel beter “no waste” koken, bekijk hier onze 25 beste no waste kooktips!

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

Waarom ga jij deze fermentatie-workshop over groenten volgen bij TeesT?

• Je gaat zelf aan de slag met gave groenten-fermentaties
• Robert geeft al meer dan 20 jaar kookworkshops
• Gegarandeerd de snelste manier om veel te leren over fermenteren
• De knusse cursuslocatie is bij Robert thuis in IJsselstein
• Je direct de online workshop groenten fermenteren gratis: vandaag beginnen!
• Je groeit door in je culinaire vak of hobby
• Je leert alle DIY tips & tricks van de chefkok
• 4,9 van de 5 sterren op Google Review en Facebook
• Al meer dan 8500 tevreden cursisten gingen je voor
• Niet goed? Geld terug!

WIJ GEVEN AL 21 JAAR KOOK- EN WIJNCURSUSSEN

Praktische informatie

Wat kost de fermentatie workshop?

• De hele ochtend of middag fermentatie-workshop van de chefkok
• Alle consumpties zoals lekkere cappuccino uit Robert’s espresso-apparaat
• De online workshop “groenten fermenteren” (vandaag beginnen!)
• De afwas wordt natuurlijk voor je gedaan
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Je zelf gemaakte fermentaties voor thuis
€ 117 all in
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Hoe laat zijn de workshops bij TeesT?

Ochtend editie
• Vanaf 09:45 is er inloop met koffie en thee
• Om 10:00 start de workshop
• Rond 13:00 ronden we af

Middag editie
• Vanaf 13:30 is er inloop met koffie en thee
• Om 13:45 start de workshop
• Rond 16:45 ronden we af

Meenemen
• Een vrolijke schort
• Je notitieblok

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

Waar is de workshop over groenten fermenteren?

Bij Robert thuis!
Lekstraat 11
3404 KH IJsselstein
Google Maps

Gratis parkeren
Voor de deur of in de straat  (Lekstraat of Maassingel)

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!
whatsapp logo

BIJ TEEST LEER JE NÓG BETER KOKEN & BAKKEN

Bij chefkok thuis
Gezond
Duurzaam
Gastronomisch
Winkelwagen
Scroll naar boven