Kookcursus agenda

12
SEP
VIP workshop “Perfecte Biefstuk” 12 september 2025 Diner editie 15:00 2 plekken vrij gekomen!
13
SEP
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Lunch editie 10:00
Uitverkocht!
13
SEP
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
13 september 2025
Diner editie 15:00
Uitverkocht!
17
SEP
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 september 2025 – Ochtend editie
Gaat door, laatste plekken!
17
SEP
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 september 2025 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken!
18
SEP
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
18 september 2025 – Ochtend editie
18
SEP
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
18 september 2025 – Middag editie
Uitverkocht!
26
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
26 september 2025
Uitverkocht!
27
SEP
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
27 september 2025
Uitverkocht!
01
OKT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
1 & 2 oktober 2025 te Utrecht
11
OKT
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 oktober 2025 – ochtend
11
OKT
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 oktober 2025 – middag
Uitverkocht!
09
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
9, 10, 11 december 2025
Gaat door, laatste plekken!
19
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
19 december 2025
Gaat door, laatste plekken!
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
20 december 2025
Uitverkocht!
16
JAN
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
16 januari 2026 – Middag editie
17
JAN
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 januari 2026 – Ochtend editie
17
JAN
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 januari 2026 – Middag editie
6
MAA
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
6 maart 2026
14
MAR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
14 maart 2026 – Ochtend editie
14
MAR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
14 maart 2026 – Middag editie
17
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
17 t/m 20 maart 2026
27
MAA
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
27 maart 2026
28
MAA
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
28 maart 2026
10
APR
Kookworkshop “VuurMeesters”
10 april 2026 – middag
10
APR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
10 april 2026 – Middag editie
11
APR
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 april 2026 – ochtend
11
APR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2026 – Ochtend editie
10
APR
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 april 2026 – middag
11
APR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2026 – Middag editie
17
APR
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
17 april 2026
8
MEI
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
8 mei 2026
Diner editie 15:00 – 19:00
9
MEI
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
9 mei 2026
Lunch editie 10:00 – 14:00
9
MEI
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
9 mei 2026
Diner editie 15:00 – 19:00
29
MEI
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
29 mei 2026
13
JUN
Kookworkshop “VuurMeesters”
13 juni 2026 – ochtend
13
JUN
Kookworkshop “VuurMeesters”
13 juni 2026 – middag
14
JUN
Kookworkshop “VuurMeesters”
14 juni 2026 – ochtend
19
JUN
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
19 juni 2026
Diner editie 15:00 – 19:00
20
JUN
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
20 juni 2026
Lunch editie 10:00 – 14:00
20
JUN
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
20 juni 2026
Diner editie 15:00 – 19:00
22
JUN
Ultimate Cooking Experience: “Caveman Kitchen”
22 t/m 25 juni 2026
4
JUL
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
4 juli 2026
Lunch editie 10:00 – 14:00
4
JUL
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
4 juli 2026
Diner editie 15:00 – 19:00
17
AUG
Ultimate Cooking Experience: “Caveman Kitchen”
17 t/m 20 augustus 2026
11
SEP
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 september 2026 – middag
12
SEP
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
12 september 2026
Lunch editie 10:00 – 14:00
12
SEP
Kookworkshop “VuurMeesters”
12 september 2026 – ochtend
12
SEP
VIP workshop “Perfecte Biefstuk”
12 september 2026
Diner editie 15:00 – 19:00
12
SEP
Kookworkshop “VuurMeesters”
12 september 2026 – middag

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Koken op echt vuur
Stoer & spectaculair
Kennis & kunde
Vlees, vis en groente

Kookworkshop "VuurMeesters": buiten koken op open vuur!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker eten met een goed verhaal? Ben je ook gek op BBQ, Outdoor Cooking en fikkie stoken? Dan is deze kookworkshop voor jou!

We streven we naar culinaire authenticiteit en een solide theoretische basis in combinatie met veel praktijkervaring. Of je nu hobby-kok bent, parttime-pyromaan, kampeerder of bushcrafter: je eten wordt lekkerder, veiliger en leuker!

Inhoud

Thijmen Apswoude

Docenten

De docenten zijn allemaal verbonden Living by Nature. Dit is het bushcraft-bedrijf van één van de beste en bekendste bushcrafters van Nederland: Thijmen Apswoude. Hij is een gepassioneerd expert op het gebied van leven en koken in harmonie met de natuur. Hij pakt dingen graag groot aan. Met z’n bedrijf traint hij duizenden avontuurlijke cursisten met hun outdoor, bushcraft & survival skills, in o.a. Denemarken, Engeland, Zweden en Canada. 

Deze superleuke kookcursus bij TeesT heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en daar ben ik echt blij mee!

De kookworkshop VuurMeesters

Thijmen van Living by Nature en Robert van TeesT hebben een superleuke kookworkshop op open vuur ontworpen voor enthousiaste kookliefhebbers. Deze vindt plaats in het trainingscentrum van Living by Nature in Bathmen: centraal gelegen in Oost-Nederland. 

De workshop is voor ambitieuze hobbykoks en natuurliefhebbers die willen doorgroeien in de keuken èn in de natuur. Want met al je nieuwe kennis gaan al je kook-skills omhoog. Hij is voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goede gerechten met een flink stuk beleving en vuur. En voor mensen die gewoon houden van fikkie stoken.

Deze kookworkshop is een goede introductie tot de 4-daagse cursus Caveman Kitchen.

Wat ga je leren?

Je leert het dingen als garing, umami en de Maillard-reactie begrijpen en beheersen, waardoor je iedere dag je eten beter, smakelijker en efficiënter gaat bereiden. Hierdoor wordt je culinaire toolset groter, waardoor je zowel outdoor als indoor betere resultaten krijgt. 

• Vuur maken, vuur lezen, houtsoorten
• Koken en roosteren op open vuur
• Vlees bakken “Caveman style”
• Stoofschotels in de Dutch oven
• Bakken in de pan en op de plaat
Vlees en vis roken

Waarom ga je deze Outdoor Cooking workshop volgen?

• Je krijgt nieuwe culinaire skills: outdoor en in je dagelijkse koken
• Gegarandeerd de snelste manier om echt goed te leren op open vuur te koken
• Je kunt vandaag beginnen met de online workshops over biefstuk en stoofvlees
• Niet goed? Geld terug!

TEEST: MEER PLEZIER IN KOKEN EN ETEN

Praktische informatie

Wat kost de workshop “VuurMeesters”?

• De kookworkshop van een ervaren open-vuur-kok
• Alle consumpties voor en tijdens de workshop
• De heerlijke maaltijd die je zelf gemaakt hebt
• De online workshops over biefstuk bakken en vlees stoven t.w.v. € 50,00 (vandaag beginnen!)
• Alle lesmaterialen, zoals online brood-, groenten- en vlees reader (direct te downloaden)
• Meer dan 14.000 tevreden cursisten gingen je voor!

117 euro all in (tijdelijk)
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!

Wanneer en hoe laat?

• De ochtend workshop is van 9.30 tot 12.30. 
• De middag workshop is van 13.30 tot 16.30.

Meenemen
• Kleding die aansluit op de weersverwachting en naar rook mag gaan ruiken.
• Zonnebrand indien nodig
• Een schort als je dat wilt
• Je notitieblok

Ik heb genoten! De tips & tricks bij TeesT zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevarieerder, dankjewel!

Het cursus adres

Trainingscentrum Living by Nature
Blankenadijk 2
7437 PP Bathmen
Google Maps

TeesT logo
Het TEEST effect

T van Topdocenten
E van Effectiviteit
E van Exponentiële groei
S van Skills verbeteren
T van Toepasbaarheid

whatsapp logo

BIJ TEEST INVESTEER JE IN JEZELF EN IN JE GASTEN

Winkelwagen
Scroll naar boven