Kookcursus agenda

27
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
27 september 2024
Diner editie 14:30
Gaat door, laatste plekken!
28
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
28 september 2024
Lunch editie 10:00
Gaat door, laatste plekken!
28
SEP
VIP Kookworkshop “Perfecte Biefstuk”
28 september 2024
Diner editie 14:30
Uitverkocht!
03
OKT
Cursus “Vlees Kennis” met top-slager Erik Waagmeester
3 & 17 oktober 2024 te Utrecht
Uitverkocht!
02
DEC
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
2, 9 & 16 december 2024
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters”
20 december 2024
Uitverkocht!
05
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
5 t/m 8 maart 2025
23
JUN
De Ultieme Cooking Experience: “Caveman Kitchen” 23 t/m 26 juni 2025
Exclusief kennispakket “Vlees & Biefstuk” (tijdelijk gratis!)
Exclusief kennispakket “Caveman Kitchen” (tijdelijk gratis!)

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Veel bereidingen
Stukje wetenschap
Voortaan lukt alles
Humor & gezelligheid

Wil je beter en origineler vlees bereiden? Volg deze kookcursus!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter vlees willen bereiden omdat je nu nog niet tevreden bent?

Wil je je biefstuk altijd perfect hebben zoals een chef-kok, of ‘ie nu van de grill of van de barbecue komt? Wil je het smeuïge stoofvlees van vroeger? Wil je veel meer bereidingen van vlees onder de knie hebben, van zelfgemaakte worst tot paté?

Inhoud

Meneer Wateetons

Meneer Wateetons

Meneer is in culinaire kringen beroemd als culinair blogger en kookboekenschrijver van standaardwerken als Over Worst, Over Rook, Over Drank, Over Rot en Over Charcuterie. Het is super om 3 dagen les te krijgen van de beste van Nederland!

Meneer is naast kok ook wetenschapper, gepromoveerd zelfs. Een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van groenten, fermenteren en vlees bereiden komt dus wel goed. Meneer Wateetons is rap van tong, snel van geest en liefhebber van droge humor. Hij wil z’n enorme kennis graag delen met jou. Zodat jij straks zelf al die gave gerechten kunt maken en serveren.

Robert Verweij kookcursus chefkok

Chefkok Robert Verweij van TeesT

Chefkok Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij veel in zijn eigen ontwikkeling en deelt hij zijn kennis als spreker en culinair docent. Daarnaast werkte hij als kok op sterrenniveau en als TV-kok bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij precies waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou, zodat je beter gaat koken en bakken.

Deze kookcursus had ik veel eerder moeten doen. Het waren 3 zeer leerzame dagen waar ik nog lang plezier van ga hebben. Chef Robert en wetenschapper Wateetons brengen hun enorme kennis op een leuke wijze.

De kookcursus over beter vlees bereiden

Samen hebben Meneer Wateetons en Robert een speciale kookcursus van 3 dagen over vlees ontworpen voor enthousiastelingen. Ambitieuze hobbykoks die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor boeren die vlees van eigen dieren verkopen en ook zien we regelmatig professionele koks. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed vlees. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de keuken. Ze laten je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle vlees-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn. Deze cursus wil je niet missen!

Waarom ga je de kookcursus “Beter Vlees Bereiden” volgen?

• Je leert gegarandeerd heel veel over vlees bereiden in een korte tijd
• Meneer Wateetons is de rook-, fermentatie, charcuterie en worst autoriteit van Nederland
Robert is al 22 jaar professioneel kok en kookdocent
• Je groeit door in je hobby of vak
• Je krijgt direct bij inschrijving 2 online kookworkshops gratis t.w.v. 50 euro
• Niet goed = geld terug
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• In de horeca of retail kun je jezelf onderscheiden met goed vlees
• De leslocatie is een professioneel ingerichte kookstudio voor workshops in Woerden

INVESTEER IN JOUW CULINAIRE LIFESTYLE

Wat kun je echt goed na deze kookcursus?

√  De snelle bereidingstechnieken: vlees grillen, bakken & braden
√  Low & slow als vlees smoren & stoven
√  Vlees roken: koud roken & warm roken
√  Grote stukken vlees in z’n geheel bakken
√  Verse en gefermenteerde worst maken
√  Fermenteren met koji-kin
√  Charcuterie, vleeswaren & paté maken
√  De zin en onzin van vlees pekelen en marineren
√  Vlees pocheren & blancheren
√  Rauwe bereidingen & perfecte hamburgers
√  Vlees rijpen: wet aging & dry aging
√  Slowcooking & sousvide koken
√  De cuissons van vlees
√  Vlees grillen op de barbecue en Big Green Egg kamado

Praktische informatie


Wat krijg je en wat kost het?

• 3 dagen cursus in vlees bereiden
• 3 x carnivore lunch
• Alle lesmaterialen
• De rest van je leven betere kookresultaten
• 2 online kookworkshops om vandaag te beginnen
• Alle consumpties gedurende 3 dagen
• Het getuigschrift
• Elke dag wat leuks/lekkers voor thuis
• De dikke reader met alle kennis en recepten voor…
€ 495 all in ook in termijnen te betalen
Als je niet tevreden bent krijg je je geld terug!


Op welke tijden is de cursus?

• Van 9:15 tot 09:30 inloop met koffie
• Om 9:30 start de cursus
• Rond 16:00 ronden we af

Wat mag je meenemen?

• Je favoriete schort
• Een notitieblok

Goede sfeer en afwisseling theorie en praktijk. In 3 gezellige dagen wordt alles word stap-voor-stap behandeld. Naast kennis en kunde ook veel humor. Bedankt Meneer Wateetons en Robert!

Wat is het verschil tussen “Vlees Kennis” en “Beter Vlees Bereiden”?

• Op de cursus Vlees Kennis krijg je les van een slager, op de cursus vlees bereiden van 2 koks
• De kookcursus Beter Vlees Bereiden gaat over de vele bereidingen van vlees
• Vlees Kennis gaat over dieren, uitbenen (vooral demo-vorm) en inzetbaarheid
• Beter Vlees Bereiden is 3 dagen in Woerden, Vlees Kennis is 2 dagen in Utrecht
• Vlees Kennis gaat over verschillen tussen dieren, technische delen en uitbenen
• Beter Vlees Bereiden gaat over alles wat je tot in perfectie met het vlees kunt doen
• Bij Vlees Kennis krijg je veel demo’s en theorie, met ‘s middags een deel zelf aan de slag
• Tijdens Beter Vlees Bereiden ben je zelf vaak aan het bakken, stoven, worst maken, etc.

Gebakken biefstuk op houten plank met mes en vork

Het cursus adres in Woerden

Workshop Factory
Touwslagersweg 12
3449 HX Woerden
Google maps

Gratis parkeren
Recht voor de deur

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

whatsapp logo

OMDAT JE BIJ TEEST INVESTEERT IN JEZELF

Winkelwagen
Scroll naar boven