Kookcursus agenda

06
OKT
Cursus “Vlees kennis”
6 & 20 oktober 2022
28
NOV
Kookcursus “Beter Vlees Bereiden”
28 nov, 5 & 12 dec 2022
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Charcuterie
Vleeswaren
Paté
Grillen
Bakken
Roosteren
Worst maken
Top burgers
Fermenteren
Biefstuk
Stoofvlees
Sous vide

Minder vlees eten, maar wel beter? Bereid je vlees sneller en origineler!

Ben jij een enthousiaste hobby-kok en ben je gek op lekker tafelen met je familie en vrienden? Maar zou je beter vlees willen bereiden omdat je nu nog niet tevreden bent? Wil je je biefstuk altijd perfect hebben zoals een chef-kok, of ‘ie nu van de grill of van de barbecue komt? Wil je het smeuïge stoofvlees van vroeger? Wil je veel meer bereidingen van vlees onder de knie hebben, van zelfgemaakte worst tot paté?

Inhoud

Meneer Wateetons

Meneer Wateetons

Meneer is in culinaire kringen beroemd als culinair blogger en kookboekenschrijver van standaardwerken als Over Worst, Over Rook, Over Drank, Over Rot en Over Charcuterie. 

Meneer is naast kok ook wetenschapper, gepromoveerd zelfs. Een gedegen wetenschappelijke onderbouwing van groenten, fermenteren en vlees bereiden komt dus wel goed. Meneer Wateetons is rap van tong, snel van geest en liefhebber van droge humor. Hij wil z’n enorme kennis graag delen met jou.

Robert Verweij

Chefkok Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden professionele koks en thuiskoks zoals jij volgden bij hem kooklessen met diverse thema’s op verschillende niveaus. Sinds 1996 investeert hij zelf veel in zijn eigen ontwikkeling. Daarnaast werkte hij jaren als TV-kok. Je kent hem waarschijnlijk van TV-programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Het is Robert’s missie om zoveel mogelijk (hobby)koks meer te leren over succesvolle kooktechnieken. Hij gelooft niet in recepten als lesstof, maar meer in begrijpen wat je doet en wat er gebeurt.  Door zijn lange ervaring als culinair docent weet hij exact waar je tegenaan loopt en hoe je de resultaten krijgt die je wilt. Hij deelt graag al zijn tips en geheimen met jou.

De kookcursus heeft er voor gezorgd dat ik me bewuster ben van alle processen. Door alle nieuwe kennis kan ik nu beter sturen op m'n resultaten en die zijn echt super!
Joost Bakker
Bedrijfsleider en hobbykok

De kookcursus over beter vlees

Samen hebben Meneer Wateetons en Robert een speciale kookcursus van 3 dagen over vlees ontworpen voor enthousiastelingen. Ambitieuze hobbykoks die al wel wat weten en kunnen, maar echt willen doorgroeien in de keuken. Voor boeren die vlees van eigen dieren verkopen en ook zien we regelmatig professionele koks. Voor liefhebbers die de tijd en aandacht willen geven aan het bereiden van goed vlees. Voor mensen die hun vrienden en familie willen verwennen met echt mooie gerechten.

Deze  kookcursus hebben ze de afgelopen jaren al tientallen keren gegeven, naar grote tevredenheid van de cursisten. De cursus bevat natuurlijk de nodige theorie, maar daarna sta je al snel in de keuken. Ze laten je stap-voor-stap zien hoe jij succesvolle vlees-gerechten maakt waar je trots op kunt zijn.

Waarom ga je de cursus “beter vlees bereiden” volgen?

• Je leert gegarandeerd heel veel over vlees bereiden in een korte tijd.
• Meneer Wateetons is de rook-, fermentatie, charcuterie en worst autoriteit van Nederland.
Robert is al 22 jaar professioneel kok en kookdocent.
• Je groeit door in je hobby of vak.
• Je krijgt direct bij inschrijving de online workshop “de perfecte biefstuk” gratis
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• In de horeca of retail kun je jezelf onderscheiden met goed vlees
• De leslocatie is te Beverwijk, vlakbij de A9 en het treinstation.

Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus over vlees! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus! Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus veel meer geleerd dan verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen. Een mooie investering in mezelf!
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau maar ook toegankelijk. Opgewekt gebracht door de enthousiaste docenten.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

Pas heb ik de samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezierl diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, brood, vlees, pasta en sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

MEEDOEN = MEER GENIETEN

Wat kun je echt goed na deze kookcursus?

√  De snelle bereidingstechnieken: vlees grillen, bakken & braden
√  Low & slow als vlees smoren & stoven
√  Vlees roken: koud roken & warm roken
√  Grote stukken vlees in z’n geheel bakken
√  Verse en gefermenteerde worst maken
√  Fermenteren met koji-kin
√  Charcuterie, vleeswaren & paté maken
√  De zin en onzin van vlees pekelen en marineren
√  Vlees pocheren & blancheren
√  Rauwe bereidingen & perfecte hamburgers
√  Vlees rijpen: wet aging & dry aging
√  Slowcooking & sousvide koken
√  De cuissons van vlees
√  Vlees grillen op de Big Green Egg

Praktische informatie


Wat krijg je en wat kost het?

• 3 dagen cursus in vlees bereiden
• 3 x carnivore lunch
• Alle lesmaterialen
• De rest van je leven betere kookresultaten
• De online biefstuk workshop om vandaag te beginnen
• Alle consumpties gedurende 3 dagen
• Het getuigschrift
• Persoonlijke begeleiding vóór en nà de cursus via de live Q&A
• Elke dag wat leuks/lekkers voor thuis
• De dikke reader met alle kennis en recepten voor…
€ 495


Op welke tijden is de cursus?

• Van 9:15 tot 09:30 inloop met koffie
• Om 9:30 start de cursus
• Rond 16:00 ronden we af

Wat mag je meenemen?

• Je favoriete schort
• Een notitieblok

De tips & tricks van de echte profs zijn onbetaalbaar. Alles word stap-voor-stap uitvoerig behandeld. Ik kook nu gezonder, sneller en gevariëerder, dankjewel!
sara de jong
Sara de Jong
Tandarts & hobbykok

Waar is de kookcursus?

Culinaire Academie Nederland (voorheen Culinair Centrum Beverwijk)
Wijkermeerweg 70
Beverwijk
Google maps

Gratis parkeren
• Langs de gehele Wijkermeerweg
• Op de Parallelweg tussen McDonalds en BeterBed (100 meter lopen)

Niet parkeren
• Bij het cateringbedrijf van de buren
• Langs het gebouw, door het hek (privé parkeerplaats)

TeesT logo
Het TEEST effect

Topdocenten
Effectiviteit
Exponentiële groei
Skills verbeteren
Toepasbaarheid

email
Heb je een vraag?

Stuur een mail!

whatsapp logo

MEEDOEN = ALTIJD PERFECTE VLEESGERECHTEN

3 dagen
09:30 - 16:00
Beverwijk
€ 495
Scroll naar top