Wijncursus SDEN 1, 2, 3 en wijn-spijs cursus te IJsselstein met vinoloog en chefkok Robert Verweij

Onze wijncursussen in IJsselstein

 
Wijncursus SDEN 1

Ben jij een startende wijnliefhebber tussen de 30 en 50? Wil je weten waar je wijn vandaan komt en wat de verschillen zijn tussen wijnlanden en druiven? Wil je op een toegankelijke manier leren benoemen wat je proeft? Dan zit je hier goed!

Wijncursus SDEN 2

Ben jij een wijnliefhebber tussen de 30 en 55? Heb je al wat ervaring maar wil meer weten over de verschillen tussen alle wijnen? Wil je op een toegankelijke manier leren benoemen wat je proeft? Kom dan naar deze wijncursus in IJsselstein!

Wijncursus SDEN 3

Ben jij een ambitieuze wijnliefhebber tussen de 35 en 60? Wil je de juiste wijn serveren of bestellen tijdens een etentje? Wil je op een toegankelijke manier leren benoemen wat je proeft? Dan zit je hier goed!

Wijn & spijs combineren

Ben jij een liefhebber van wijn en eten tussen de 30 en 60? Wil je beter wijn en eten combineren en meer leren over smaak? Van iemand die al 25 jaar kok is en 15 jaar vinoloog? Wil je de juiste wijn serveren of bestellen tijdens een etentje in een restaurant? Dan volg je met plezier de wijn en spijs cursus!

Italiaanse wijn

Ben jij een wijnliefhebber tussen de 30 en 50? Wil je leren en proeven wat er zo bijzonder en uniek is aan Italiaanse wijn? Wil je weten waar je wijn vandaan komt en wat de verschillen zijn tussen wijngebieden en Italiaanse druiven? Wil je op een toegankelijke manier leren benoemen wat je proeft? Kom dan genieten van Italiaanse wijn!

De Foute Wijncursus

Ben jij een startende wijnliefhebber tussen de 30 en 50? Wil je meer weten van wijn maar op een gezellige manier met bitterballen erbij? En wil je daarna wellicht een borrel halen in de stad? Kom dan naar de Foute Wijncursus!

Oude & Luxe wijn

Houdt je van wat luxere wijn? Wijn die wat meer mag kosten maar wel op z’n hoogtepunt is? Wil je deze wijnen proeven met mede-liefhebbers van luxe wijn? Verwen dan jezelf en geniet 2 avonden van echte topwijn!

Met humor deelt Robert zijn enorme wijnkennis. Ik kan nu veel beter wijn proeven en uitzoeken, dankjewel!
wijn cursist daan hoekstra
Daan Hoekstra
Onderzoeker en wijnliefhebber

Vinoloog Robert Verweij

Robert verzorgt al 21 jaar culinaire workshops, opleidingen en cursussen in de regio Utrecht met z’n culinaire opleidingsbedrijf TeesT. Duizenden kook- en wijnliefhebbers zoals jij volgde bij hem cursussen in verschillende onderwerpen.  Je kent hem waarschijnlijk als TV-kok van programma’s zoals Life & Cooking, op zondagmiddag bij RTL4.

Om een goede wijndocent te zijn moet je zelf ook blijven leren. Daarom is Robert naast “Vinoloog van de Wijnacademie” ook “Official Certified Sherry Educator”, “MEI Master Wine Taster”, “Spanish Wine Educator” en “Sabreur du Confrérie du Sabre d’Or”. Meer over Robert vind je hier.

Het is Robert’s missie om jou meer te laten genieten van goede wijn. Hij geeft je veel tips voor het wijn serveren bij het eten of wijn drinken met je vrienden en familie. Van glaswerk en temperatuur tot wijn-spijs combinaties. Door z’n lange ervaring als wijndocent weet hij waar voor jou de winst te behalen is.

Waarom ga je de wijncursus volgen bij vinoloog Robert Verweij?

• Je groeit door in je hobby of vak.
• Nog beter wijn kunnen uitzoeken in de wijnwinkel of supermarkt.
• De cursuslocatie ligt 5 minuten van de A2.
• Al duizenden tevreden cursisten gingen je voor.
• Zeker weten dat je kennis over wijn en eten groeit.
• Robert’s doel is om jou meer van goede wijn te laten genieten.

Door deze gezellige wijncursus geniet ik meer van wijn. Ik heb veel nieuwe wijnen leren kennen en weet nu nog beter wat ik zelf lekker vind!
wijn liefhebber cursist anne brouwer
Anne Brouwer
Verpleegkundige en wijnliefhebber

MEEDOEN = BETER WIJN PROEVEN

Recepten magazine kookboek
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Wijncursus agenda

27
SEP
Wijncursus SDEN 2
27 sept, 4, 11, 18 okt 2022
30
SEP
De Foute Wijncursus
30 sept & 14 nov 2022
01
NOV
Wijncursus SDEN 3
Najaar 2022, 8 avonden
03
NOV
Wijn & spijs cursus
3 & 17 nov, 1 & 15 dec 2022
11
NOV
Italiaanse wijncursus
11 & 25 nov, 9 dec 2022
14
NOV
Wijncursus SDEN 1
14 & 21 nov 2022
01
JAN
Gratis: TeesT Magazine met tips & recepten!
Steven de Ruig
Steven de Ruig
@stevenderuig
Read More

Alle cursussen die ik bij Robert gedaan heb zijn top.

Doen!
Wim Geerling
Wim Geerling
@wim.geerling.3
Read More

Na de broodcursus nu ook de fermentatiecursus gedaan. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik genoten heb. Inspiratie, leerzaam, vakkundig en gezellig. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten!
Marjolein Breukhoven
Marjolein Breukhoven
@marjoleinbreukhoven
Read More
Erg inspirerende en super veelzijdige cursus Vlees Bereiden! Een welbespraakte Robert en Meneer Wateetons slepen je enthousiast door de theorie heen, met een leuke mix van vlees zelf verwerken. Wie meer verdieping wil: een must!
Marie Florence van Es
Marie Florence van Es
@marieflorencevanes
Read More

Inspirerende cursus. Ik heb aardig wat ervaring met het maken van pasta en het koken van risotto, maar ik heb van de cursus meer geleerd dan ik had verwacht.
Carlo Kool
Carlo Kool
@carlokool
Read More

Superleuke cursus en lekker veel info om na te lezen.
Arnout Bijlard
Arnout Bijlard
@arnoutbijlard
Read More

De cursussen zijn goed verzorgd, op niveau en worden opgewekt gebracht.

Hulde Robert!
Frédérique de Boer
Frédérique de Boer
@frédériquedeboer
Read More

In mei van dit jaar samen met m'n moeder de theecursus gevolgd. Leerzaam en supergezellig! Mariëlla Erkens en Robert Verweij zijn TOP!
Esther Senden
Esther Senden
@esthersenden
Read More

Met veel plezier al diverse cursussen gevolgd bij TeesT. Pizza, Brood, Vlees, Pasta en Sushi. Altijd verzorgd door een "vakidioot" met humor, waardoor de cursussen behalve zeer leerzaam ook mega leuk zijn. Echt een aanrader!
Jeichien Plantema
Jeichien Plantema
@jeichienplantema
Read More

Al twee keer een cursus gevolgd! Leuk en leerzaam met humor en de beste begeleiders op hun vakgebied!
Previous
Next

CULINAIRE TOP DOCENTEN

Onze culinaire docenten zijn stuk voor stuk toppers op hun vakgebied. Vakidioten met bergen kennis en een aanstekelijk enthousiasme van wie je echt beter gaat leren koken. We zijn trots op ons culinaire team want ons team is de basis van ons succes. Samen hebben we duizenden (hobby)koks beter leren koken. Uiteraard delen we zoveel mogelijk recepten, kooktechnieken & video met jou!
TOP DOCENTEN
Scroll naar top