Bitcoin cursus agenda

26
AUG
Cursus “Bitcoin Basics”
26 augustus 2024 in IJsselstein
27
AUG
Cursus “Bitcoin Basics”
27 augustus 2024 in IJsselstein
Het exclusieve “Bitcoin Kennis Magazine” (tijdelijk gratis!)

SAMEN BETER PROEVEN & SAMEN LEKKERDER KOKEN!

Voor starters
Bitcoin basics
Eerlijk & helder
Kennis & feiten

Hoe kun je veilig bitcoin kopen?

Het kopen van Bitcoin kan een interessante investering zijn, maar het is erg belangrijk het  op een veilige manier te doen om je vermogen te beschermen. Hier zijn wat tips van Robert om op een verantwoorde en veilige manier Bitcoin te kopen.

Inhoud

Onderzoek en educatie

Warren Buffet (één van de meest succesvolle beleggers ter wereld) zegt altijd: “ik koop niets wat ik niet begrijp”. Dus voordat je begint met het kopen van Bitcoin, is het belangrijk om een goed begrip te hebben van wat Bitcoin is, hoe het werkt en de risico’s en voordelen ervan. Doe uitgebreid onderzoek, lees artikelen en bekijk betrouwbare video’s om je kennis op te bouwen. Of nog beter: doe de cursus Bitcoin Basics bij Robert Verweij!

5/5
DIT IS HÈT MOMENT OM MÉÉR TE LEREN OVER BITCOIN

Kies een betrouwbaar handelsplatform

Selecteer een betrouwbaar handelsplatform om Bitcoin te kopen. Controleer de beveiligingsmaatregelen, vergunningen en gebruikerservaring om er zeker van te zijn dat het platform veilig en betrouwbaar is.

Gebruik tweefactorauthenticatie (2FA)

Bescherm je account door tweefactorauthenticatie in te schakelen. Dit voegt een extra beveiligingslaag toe, waardoor je naast je wachtwoord ook een unieke code moet invoeren om toegang te krijgen tot je account. Ik vind het ook irritant om door alle hoepels te moeten springen vóór ik wat kan doen, maar ja: veiligheid voor alles.

Gebruik een sterke en unieke wachtwoordcombinatie

Kies een sterk en uniek wachtwoord dat niet gemakkelijk te raden is. Gebruik nooit hetzelfde wachtwoord voor meerdere dingen. Dus niet BLUPPIE123 voor je fitness-app, laptop, Bol.com en Bitcoin accounts 😉.

Beveilig je digitale portemonnee (wallet)

Als je Bitcoin koopt, moet je ook een digitale portemonnee instellen om je munten op te slaan. Kies een betrouwbare walletprovider en zorg ervoor dat je de privésleutels veilig bewaart. Een hardware wallet (cold storage) biedt over het algemeen de hoogste mate van veiligheid.

Investeer verstandig

Bitcoin is op dit moment nog volatiel en prijzen kunnen sterk schommelen. Investeer alleen een bedrag dat je bereid bent te verliezen. Probeer niet om snel rijk te worden en neem geen onnodige risico’s. Ga niet (day)traden: ondanks succesverhalen maakt 95% van de traders verlies ten opzichte van de koers.

5/5
HET VOELT GOED OM TE LEREN VAN IEMAND MET JARENLANGE ERVARING

Houd je software up-to-date

Zorg ervoor dat zowel je besturingssysteem als alle geïnstalleerde applicaties up-to-date zijn. Regelmatige updates bevatten vaak belangrijke beveiligingspatches.

Meer informatie over Bitcoin

Blijf alert op nieuws en ontwikkelingen

Bitcoin en de cryptomarkt zijn voortdurend in beweging. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de ontwikkelingen om goed geïnformeerde beslissingen te kunnen nemen.

Het kopen van Bitcoin kan een spannende onderneming zijn, maar het is essentieel om veiligheidsmaatregelen serieus te nemen. Ik begrijp dat alle wachtwoorden, check-emails, 2FA-apps en de vele meldingen soms irritant zijn, maar het is nodig om de veiligheid te garanderen.

whatsapp logo

WACHT NIET TE LANG, DE CURSUS ZIT VAAK SNEL VOL

Winkelwagen
Scroll naar boven