Heel veel recepten, kookvideo, sitemap, wijntips & kooktips

Brood bakken

Hieronder vind je recepten en tips over brood bakken:
Tips over zelf thuis brood bakken
Thuis lekker luchtig brood bakken na 2 dagen cursus
Welke bloem en meel voor thuis brood bakken?
Workshop brood bakken in 1 middag
De online cursus brood bakken met Edwin Klaasen
Brood bakken op open vuur met Caveman Kitchen
Gratis brood kennis pakket t.w.v. 35 euro!

Ik ben me nu veel bewuster van alle processen tijdens het rijzen en brood bakken. Door de nieuwe kennis en kunde van Edwin kan ik beter sturen op goede resultaten. M'n broden zijn echt veel lekkerder en luchtiger geworden!

Sous vide koken

Er is veel vraag naar informatie over sous vide en er zijn nog niet veel sous vide recepten online. Vandaar dat wij zoveel mogelijk met jou willen delen!
Sous vide recepten en tips
Gratis video kookcursus over sous vide koken
De 10 meest gestelde vragen over sousvide koken
Sous vide koken in Houten met Meesterkok Eddy
De online kookcursus sous vide koken
Gratis sous vide pakket t.w.v. 35 euro!

Wijn informatie

Thee en koffie

Diverse & recepten

De vele tips & tricks van Simon zijn onbetaalbaar. Alles wordt stap-voor-stap behandeld. Ik heb nu veel meer controle over m'n pizzadeeg en m'n pizza's zijn nu echt Italiaans. Dankjewel Simon!

Pizza bakken

Dit zijn onze best bezochte pagina’s met recepten en tips over pizza maken
Recepten en tips pizzadeeg en pizzasaus
Pizza bakken in de houtoven en elektrische oven
Alles over de Italiaanse keuken
Download hier het gratis pizza magazine
Culinaire citytrip naar Rome met veel pizza!
De online cursus pizza bakken met Simon Giaccotto
Perfecte pizza bakken in 1 dag cursus
Italiaanse workshop pizza bakken in 1 middag
Gratis pizza kennis pakket

Pasta maken

Dit zijn onze populairste pagina’s met tips en recepten over echt Italiaanse pasta en risotto
De 10 beste pasta tips en recepten
Welke bloem en meel voor pasta?
VIP workshop pasta maken bij de chefkok thuis
Alles over de Italiaanse keuken
De tweedaagse Italiaanse kookcursus pasta maken
Gastronomische citytrip naar Rome
Workshop pasta maken met Pasta Nanna
Gratis pasta kennis pakket t.w.v. 35 euro!

Keuken hardware

Social media

Fermentatie-recepten met video

Fermenteren is hot, happening en wat dies meer zij. Hier een aantal video-recepten van Meneer Wateetons, die ook de 3-daagse cursus bij ons geeft:
Hoe kun je zelf roomboter maken?
Hoe kun je zelf yoghurt maken?
Hoe kun je zelf tempeh maken?
Hoe kun je zelf miso maken?

Gratis kennispakket “Groenten Fermenteren” t.w.v. 35 euro!
De driedaagse kookcursus over fermenteren
De VIP workshop over groenten fermenteren
Fermentatie video: opbollen van brooddeeg met zuurdesem
Fermenteren in de natuur met Caveman Kitchen

Saus maken

Een echte chef maakt z’n sauzen natuurlijk zelf. Of dat nu eenvoudige sauzen zijn voor thuis, of wat meer klassieke sauzen voor in het restaurant: verse sauzen zijn lekkerder en gezonder.

Saus recepten van Meesterkok Eddy
Welke hardware voor perfecte saus maken?
Saus: 101 bindingstechnieken van onze Meesterkok
21 tips om heerlijke sauzen zelf te maken
Wijn en saus combineren: met vinoloog Robert
Onze kookcursus “SausMeesters”
Saus basics: principes en mini-recepten
Zelf bouillon maken
Basis saus recepten en kooktips van TeesT
Saus recepten op LekkerTafelen
Saus recepten op LeukeRecepten
Saus recepten op WijnSpijs.nl

Deze kookcursus had ik veel eerder moeten doen. Het waren 3 zeer leerzame dagen waar ik nog lang plezier van ga hebben. Chef Robert en wetenschapper Wateetons brengen hun enorme kennis op een leuke wijze.

Groenten

De kookcursus over groenten is wellicht wel de meest populaire cursus. Vandaar dat we veel kennis en recepten met je willen delen:
Gratis kennispakket “Groenten Fermenteren” t.w.v. 35 euro!
Spoedcursus frituren
De online vegetarische groenten kookcursus
Hoe kun je goed groenten koken?
Hoe kun je goed groenten stomen?
De driedaagse vegetarische kookcursus over groenten
Hoe kun je goed groenten wokken?
Hoe kun je ijs maken van groenten?
Workshop “Koken op open vuur
Spannende groenten recepten

Klassieke groenten recepten
Groenten fermenteren met Caveman Kitchen
De kookworkshop Groenten Fermenteren

Vlees informatie & kooktechnieken

Met humor deelt Robert zijn enorme wijnkennis. Na 3 wijncursussen bij TeesT kan ik nu veel beter wijn proeven en uitzoeken bij het eten, dankjewel!

Kaas informatie

Japans koken: Sushi & sashimi

Sushi eten is leuk en lekker, maar zelf sushi maken is nog gaver! Dan helpt het wel om de juiste informatie en skills te hebben natuurlijk…
19 sushi recepten van Meesterkok Eddy!
Sushi rijst koken: het ultieme recept
Gratis online kookworkshop over sashimi
De cursus over sushi maken met Meesterkok Eddy
Soorten sushi vormen en 19 handige tips voor sushi
Welke vissen kun je gebruiken voor sushi?
Sushi basiskennis
De online cursus over sushi maken
Het gratis sushi kennis pakket

Macarons maken: meer info

19
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
19 december 2025
Uitverkocht!
20
DEC
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
20 december 2025
Uitverkocht!
05
JAN
4 daagse kaascursus met Betty Koster
5, 12, 19, 26 januari 2026 (examen februari)
Uitverkocht!
17
JAN
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 januari 2026 – Ochtend editie
Gaat door, laatste plekken!
17
JAN
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
17 januari 2026 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken!
22
JAN
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
22 januari 2026
Gaat door, laatste plekken!
23
JAN
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
23 januari 2026 om 15:00
Uitverkocht!
24
JAN
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
24 januari 2026 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
24
JAN
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
24 januari 2026 om 15:00
Uitverkocht!
30
JAN
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
30 januari, 13 & 27 februari 2026
Gaat door, laatste plekken
31
JAN
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
31 januari, 14 & 28 februari 2026
Gaat door, laatste plekken
02
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
2 & 16 februari, 2 maart 2026
Gaat door, laatste plekken
03
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
3 & 17 februari, 3 maart 2026
Gaat door, laatste plekken
04
FEB
Cursus “Fantastisch Fermenteren”
4 & 18 februari, 4 maart 2026
Gaat door, laatste plekken!
19
FEB
Pizza cursus “Perfecte Pizza” – Hele dag
19 februari 2026
Gaat door, laatste plekken!
20
FEB
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
20 februari 2026 om 15:00
Gaat door, laatste plekken
21
FEB
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
21 februari 2026 om 11:00
Gaat door, laatste plekken!
21
FEB
Brood workshop “Zuurdesembrood Bakken”
21 februari 2026 (ochtend)
Gaat door, laatste plekken
21
FEB
Pizza workshop “Bewezen Beter Bakken”
21 februari 2026 om 15:00
Gaat door, laatste plekken
21
FEB
Brood workshop “Zuurdesembrood Bakken”
21 februari 2026 (middag)
Uitverkocht!
4
MRT
Wijn & Spijs cursus met Meesterkok Ton
4, 11 & 25 maart 2026
4
MRT
Wijncursus “Fantastische Italiaanse Wijn”
4 maart, 1 & 15 april 2026
6
MAA
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
6 maart 2026
Uitverkocht!
09
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
9, 23 & 30 maart 2026
10
MRT
Kookcursus “Te Gekke Groenten”
10, 24 & 31 maart 2026
13
MAA
Kookcursus “Super sous vide koken”
13 maart 2026
Gaat door, laatste plekken
14
MAA
Brood workshop “Zuurdesembrood Bakken”
14 maart 2026 (ochtend)
Gaat door, laatste plekken
14
MAR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
14 maart 2026 – Ochtend editie
14
MAR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
14 maart 2026 – Middag editie
14
MAA
Brood workshop “Zuurdesembrood Bakken”
14 maart 2026 (middag)
Gaat door, laatste plekken
16
MAA
Patisseriecursus “MacaronMeesters”
16 maart 2026
17
MRT
Culinaire citytrip naar Rome
17 t/m 20 maart 2026
Uitverkocht!
18
MAA
Patisseriecursus “MacaronMeesters”
18 maart 2026
20
MRT
Cursus “Fantastisch Frans Brood Bakken”
20 en 21 maart 2026
Gaat door, laatste plekken
27
MAA
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
27 maart 2026
Gaat door, laatste plekken
28
MAA
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
28 maart 2026
Uitverkocht!
28
MRT
De Foute Wijncursus “VIP Edition”
28 maart 2026
2
APR
Wijncursus SDEN 2 “Ik weet méér van Wijn”
2 & 16 april, 28 mei, 11 juni 2026
10
APR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
10 april 2026 – Middag editie
10
APR
Kookworkshop “VuurMeesters”
10 april 2026 – middag
Gaat door, laatste plekken
11
APR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2026 – Ochtend editie
Gaat door, laatste plekken!
11
APR
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 april 2026 – ochtend
11
APR
Brood workshop “Croissants Enzo”
11 april 2026 (ochtend)
Gaat door, laatste plekken
11
APR
VIP Workshop “Gastronomisch Groenten Fermenteren”
11 april 2026 – Middag editie
Gaat door, laatste plekken
11
APR
Kookworkshop “VuurMeesters”
11 april 2026 – middag
Gaat door, laatste plekken
11
APR
Brood workshop “Croissants Enzo”
11 april 2026 (middag)
17
APR
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta”
17 april 2026
Lunch editie
17
APR
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta”
17 april 2026
Diner editie
17
APR
Kookcursus “SausMeesters” te Woerden
17 april 2026
18
APR
Italiaanse kookworkshop “Pasta Perfetta”
18 april 2026
Lunch editie
Gaat door, laatste plekken!
Nu gratis: TeesT magazine!

92 pagina's met Robert's recepten, geheimen, tips & tricks uit de kookcursussen en wijncursussen.

Winkelwagen
Scroll naar boven